Suomen logoterapiayhdistys

Kirjauutuus! LOGOS Suomen logoterapiayhdistyksen aikakauskirja nro 1

AJANTASAISTA TIETOA LOGOTEORIASTA

Logoterapian kehittäjä, itävaltalainen neurologi ja psykiatri, lääketieteen ja filosofian tohtori Viktor Emil Frankl (1905-1997) esitti toivomuksen, että hänen seuraajansa jatkaisivat logoteorian kehittämistä. Tämä kirja on alan tutkijoiden ja asiantuntijoiden vastaus Franklin toiveeseen heidän tarjotessaan lukijoille perusteita ja ajantasaista tietoa logoteoriasta.
Lisäarvoa tälle artikkelikokoelmalle tuovat Viktor Franklin oppilas ja hänen työnsä tunnetuin jatkaja Elisabeth Lukas sekä Alexander Batthyány. He ovat myöntäneet logoterapiayhdistykselle oikeuden yhteisen kirjansa luvun julkaisemiseen ja suomentamiseen.
Kirja on tarkoitettu alan opiskelijoille ja tutkijoille, logoterapiasta kiinnostuneille sekä kaikille, jotka pohtivat elämänsä suuntaa ja tarkoitusmahdollisuuksia.
Elämän arvokkaisiin tarkoituksiin suuntautuva logoterapia on mitä hedelmällisin tutkimuksen lähde. Logoteoriassa on samalla kertaa ajatonta ja ajassa elävää, olosuhteista riippumatonta viisautta. Se tarjoaa ehtymättömän aarreaitan paitsi tutkijoille myös ihmiselle, joka etsii arvopitoisia reittejä toteuttaakseen tarkoituksen tahtoaan.

Kirjoittajat
Alexander Batthyány, Anna-Kaisa Hautala, Elisabeth Lukas, Risto Nurmela, Anna-Kaarina Peura, Timo Purjo, Lauri Pykäläinen, Mia Salo ja Iina Åman.

Toimittanut Iina Åman
© 2024 tekijät ja Suomen logoterapiayhdistys 2024

2. uudistettu painos on ilmestynyt!
Uudistetun painoksen muutokset koskevat Itsestä etääntyminen -artikkelia (s. 113–117).

Painettu kirja 44 € + postituskulut
e-kirja 24,99 €

Tilaukset: https://kirjakauppa.bod.fi/

Kysy myös omasta kirjakaupastasi ja pyydä tilaamaan!

Suomen logoterapiayhdistys ry
logoterapiayhdistys@gmail.com
Kansi ja taitto: Mikael Manninen, mx-design
Kustantaja: BoD – Books on Demand, Helsinki
Painopaikka: BoD – Books on Demand, Norderstedt, Saksa
ISBN: 978.952-80-8236-1

HUOMIO!

Keväällä 2024 ilmestyneessä LOGOS – Suomen logoterapiayhdistyksen aikakauskirja nro 1:n 1. painoksessa julkaistiin Mia Salon Itsestä etääntyminen -artikkeli, josta kirjaan päätyi erehdyksessä väärä versio. Oheisessa linkissä on oikea, julkaistavaksi tarkoitettu artikkeli, joka korvaa kirjan sivut 113–117. Pahoittelemme virhettä, joka on korjattu kirjan  2. painokseen.

Mia Salon artikkeli Itsestä etääntyminen s. 113–117.