Suomen logoterapiayhdistys

Huippupuhujia Elämän voimat -seminaarissa la 19.11. Tampereella

SYYSSEMINAARI19.11.2022

Suomen logoterapiayhdistys ry:n syysseminaari

Elämän voimat

Tule sinäkin tankkaamaan tietoa ja uusia voimia!

Lauantaina 19.11.20222 klo 9–15.30 Hotelli Scandic Tampere Koskipuisto Koskikatu 5, Tampere

Pekka Sauri | Leena Kakkori | Arja Vainio Päivi Veistiö | Hanna Jensen

Kiinnostavia luentoja, opinnäytetöitä ja Logokahvila-tunnelmaa! Päivä alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla. Ensimmäiset puheenvuorot klo 9.30.

Ilmoittaudu Elämän voimat -seminaariin klikkaamalla tätä linkkiä ja täytä sähköinen ilmoittautumislomake. Ilmoittaudu seminaariin ja maksa osallistumisesi viimeistään 15.11.2022

Suomen logoterapiayhdistyksen tilille FI47 8000 1600 5325 10 (viitteeksi seminaari).

Hinta jäsenille 95 € ja ei-jäsenille 120 €

Edulliseen seminaaripakettiin sisältyvät aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi.

Tarvittaessa voi ilmoittautua myös sähköpostitse: logoterapiayhdistys@gmail.com Maksusta palautetaan 50 %, jos henkilö ilmoittaa esteestään viimeistään 2 päivää ennen seminaaria. Osallistujan nimen vaihto on mahdollista ellei itse pääse.

Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Arja Vainio, 0400 791 400.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

 

Tietoa seminaarin esiintyjistä

Päivi Veistiö
Päivi Veistiö opiskelee Suomen Viktor Frankl instituutissa logoterapeutiksi. Hän on lähihoitaja, sosionomi-diakoni, työhönvalmentaja sekä varhaiskasvatuksen opettaja. Diplomityö Logofilosofiaa varhaiskasvatuksessa valmistuu vuoden 2022 aikana. Logofilosofia antaa varhaiskasvattajalle käytännön työhön oivalluksia ja mahdollisuuksia toimia niin, että lapsi kokee tulleensa kohdatuksi ja hän saa tunteen siitä, että on arvokas ja ainutlaatuinen oma itsensä.

Hanna Jensen
VTM, logoterapiaohjaaja LTI® Hanna Jensen perusti logoterapiaopintojensa syventävien opintojen lopputyötä varten muistisairaiden ihmisten puolisoiden dereflektioryhmän eli vertaistukiryhmän. Tarkoitus oli Elisabeth Lukasin mallin tavoin keskittyä siihen, mikä osallistujien vaativassa elämäntilanteessa on vielä hyvää ja tarkoituksellista. Viiden hengen ryhmä kokoontui kevään 2022 aikana neljä kertaa, ja vetäjä sa todistaa Lukasin huomion siitä, kuinka logoterapiaohjaajat ja logoterapeutit saavat hiljentyä ihmisten viisauden ja hengen uhmavoimien edessä. Hanna Jensen kertoo seminaarissa lopputyönsä tärkeimmät huomiot.

Pekka Sauri
Pekka Sauri on filosofian tohtori, kirjailija ja kolumnisti, joka on toiminut mm. Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajana ja Helsingin yliopiston organisaatioviestinnän työelämäprofessorina. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Toisen kanssa -ihmissuhteet sopimuksina, Politiikan psykologia, Yölinjalla – selviytyjän käsikirja, Parempaa kuin seksi ja Onnen harha. Sauri on myös sosiaalisen median vaikuttaja, jolla on 140 000 seuraajaa Twitterissä.

Leena Kakkori
Logoterapeutti Leena Kakkori on väitellyt Yhteiskuntatieteiden tohtoriksi filosofian alalta. Hän on toiminut Jyväskylän yliopistossa eri tehtävissä ja viimeiseksi filosofian lehtorina. Tällä hetkellä hän on Itä-Suomen yliopiston kasvatusfilosofian dosentti. Hänellä on logoterapeutin ja filosofin vastaanotto Jyväskylässä.

Arja Vainio
OTK, logoterapeutti LIF Arja Vainio on Suomen logoterapiayhdistys ry:n puheenjohtaja. Hän on valmistunut logoterapeutiksi LTI® vuonna 2015 ja kirjallisuusterapiaohjaajaksi Jyväskylästä vuonna 2021. Peruskoulutukseltaan hän on juristi, joka on tehnyt työuraa yksityisellä, julkisella ja järjestösektorilla. Viimeiset 15 vuotta ennen jäämistään eläkkeelle vuoden 2019 lopussa hän työskenteli Suomen Punaisessa Ristissä. Eläkkeellä Arja Vainio toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja perusti Koulutus ja valmennus Alppituuli -nimisen yrityksen. Tavoitteena on luentojen, lyhytkoulutusten ja valmennusten kautta viedä eteenpäin logoterapian viisaita ajatuksia ja käyttää sopivissa kohden myös kirjallisuusterapian menetelmiä.

Suomen logoterapiayhdistys pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin.