Suomen logoterapiayhdistyksen yhteisöjäsenet

Fenix Inspiration

Työnohjausta ja coachingia, valmennusta ja luentoja, uniohjausta sekä ryhmissä että yksilöille, voimavaraistavia retriittejä sekä tarinallisia menetelmiä hyödyntävää yksilö- ja ryhmäohjausta.
www.fenixinspiration.fi

Friends of Viktor Frankl Institute ry

www.logoteoriakoulutus.fi

Heijaste,Päivi Saarela

Coaching, työnohjaus ja valmennukset yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille tavoitetilaan etenemiseen.
www.heijaste.fi

Kouluttaja Oy

Työnohjaus,  kiireenkesytys, tulevaisuuden muistelu,  NLP – mielikuvien voima.
www.kouluttaja.fi

Leena Pystynen

Palveluja ihmisille, jotka haluavat kirkastaa päämääriään. Valmennusta – työnohjausta – luentoja.
www.leenapystynen.fi

Muurlan Opisto

Kansanopisto Muurlan pitäjässä Salon kupeessa. Monimuotokoulutuksena työnohjaajakoulutus ja monta mielenkiintoista elämäntaidon kurssia kuten logo- ja taideterapiaa. Pitkillä päivälinjoilla valokuvauksen ja sarjakuvan ammatilliset valmiudet antavaa opetusta. Halutessa opistolla voi myös asua.
www.muurlanopisto.fi

Oivalluksen Ovi

Työnohjaus, coaching, logoterapia, NLP. Yksityishenkilöille logoterapeuttista keskusteluapua ja valmennusta.
www.oivalluksenovi.fi

Psykoterapia Päivi Nieminen

Yksilöterapia, parisuhdeterapia/-ohjaus, yhdeksän askeleen oman elämän analyysi, räätälöidyt koulutukset, työnohjaus, henkilökohtainen valmennus/coaching.
www.tarkoitus.com

Suomen Logoterapiainstituutti Oy

Asiantuntijayritys, jonka ensisijaisena tehtävänä on laadukkaiden logoterapeuttisten ja logofilosofisten koulutusten, valmennusten ja palveluiden tuottaminen sekä logoterapiatuntemuksen edistäminen.
www.logoterapia.fi

Viktor Frankl Institute of Logotherapy

USA:ssa toimivan kansainvälisen instituutin koulutusohjelman mukaisia kursseja voi suorittaa myös Suomessa.
Koulutusohjelmat