Suomen logoterapiayhdistyksen yhteisöjäsenet

Avartamo, Marjaliisa Majavesi

Logoterapeuttista ohjausta näkökulmien avartamiseen elämän valinnoissa, muutoksissa ja haasteissa, mindfulness-ohjausta tietoisuustaitojen vahvistamiseen, rentoutus- ja stressinhallinnan ohjausta, asahi-terveysliikunnan ohjausta.
www.avartamo.fi

EPValmennus

Logoterapeuttista konsultaatiota, työnohjausta ja coachingia, esimies- ja työyhteisövalmennuksia sekä luentoja Turun talousalueella. Kohti inhimillisempää elämää: työssä ja arjessa!
www.epvalmennus.fi

Fenix Inspiration

Työnohjausta ja coachingia, valmennusta ja luentoja, uniohjausta sekä ryhmissä että yksilöille, voimavaraistavia retriittejä sekä tarinallisia menetelmiä hyödyntävää yksilö- ja ryhmäohjausta.
www.fenixinspiration.fi

Heijaste,Päivi Saarela

Coaching, työnohjaus ja valmennukset yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille tavoitetilaan etenemiseen.
www.heijaste.fi

Kouluttaja Oy

Työnohjaus,  kiireenkesytys, tulevaisuuden muistelu,  NLP – mielikuvien voima.
www.kouluttaja.fi

Leena Pystynen

Palveluja ihmisille, jotka haluavat kirkastaa päämääriään. Valmennusta – työnohjausta – luentoja.
www.leenapystynen.fi

Muurlan Opisto

Kansanopisto Muurlan pitäjässä Salon kupeessa. Monimuotokoulutuksena työnohjaajakoulutus ja monta mielenkiintoista elämäntaidon kurssia kuten logo- ja taideterapiaa. Pitkillä päivälinjoilla valokuvauksen ja sarjakuvan ammatilliset valmiudet antavaa opetusta. Halutessa opistolla voi myös asua.
www.muurlanopisto.fi

Oivalluksen Ovi

Työnohjaus, coaching, logoterapia, NLP. Yksityishenkilöille logoterapeuttista keskusteluapua ja valmennusta.
www.oivalluksenovi.fi

Psykoterapia Päivi Nieminen

Yksilöterapia, parisuhdeterapia/-ohjaus, yhdeksän askeleen oman elämän analyysi, räätälöidyt koulutukset, työnohjaus, henkilökohtainen valmennus/coaching.
www.tarkoitus.com

Suomen Logoterapiainstituutti Oy

Asiantuntijayritys, jonka ensisijaisena tehtävänä on laadukkaiden logoterapeuttisten ja logofilosofisten koulutusten, valmennusten ja palveluiden tuottaminen sekä logoterapiatuntemuksen edistäminen.
www.logoterapia.fi

Friends of Viktor Frankl Institute
Yhdistys koordinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuun tutkintoon johtavia Viktor Frankl Institute of Logotherapyn opetusohjelmaan perustuvia koulutuksia.
www.logoteoriakoulutus.fi

Viktor Frankl Institute of Logotherapy

USA:ssa toimivan kansainvälisen instituutin koulutusohjelman mukaisia kursseja voi suorittaa myös Suomessa.